Ürünlerimiz

Yabancı Ülke Bayrakları


Ülke bayrakları, dünya üzerinde yer alan devletlerin resmi flaması ve görseli olarak tanımlanmaktadır. İhtiyaç duyulan her mekan ve alana özel çözümlerle sunduğumuz yabancı ülke bayrakları, setler ya da istenilen adete göre temin edilebilmektedir. 


Yabancı Ülke Bayraklarının Kullanım Alanları


• Otel ve konaklama tesisleri

• Konferans salonları

• Kültür merkezleri

• Uluslararası festivaller

• Ofisler 


Yabancı ülke bayrakları, kullanmak istediğiniz alan ve ölçülere göre; orijinal görselliği bozulmadan üretilmektedir. Ayrıca; kumaş veya naylon gibi farklı materyallerle de oluşturulabilir. 


Sunduğumuz başlıca yabancı ülke bayrak çeşitleri;


• Masa bayrakları

• Direk bayrakları

• Kullanılacak fon düzenine uygun bayrak model ve çeşitleri

• Stor perde tarzı ülke bayrakları

• Üçgen şekilli ve farklı formlarda ülke bayrakları


İnternet sitemiz ya da sipariş hattı üzerinden yapacağınız yabancı ülke bayrak talepleriniz en hızlı şekilde teslim edilmektedir. Ayrıca sipariş öncesi ya da sonrasında ihtiyaç duymanız halinde bizlere; telefonla, sitemizde yer alan iletişim formu ya da email üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 


Yabancı ülke bayrak taleplerinizde önceliğimiz; en uygun ve hızlı çözümleri sunmaktır. Ayrıca tüm bunları en uygun fiyatlarla gerçekleştirmekteyiz.


-----


Sizlere Devlet bayrağı konusunda istenilen ebatta yardımcı olmaktayız. Her ebatta oldukça canlı renkler ile bayrakların bütünlüğünü ve gerçekliğini bozmaksızın siparişlerinizde sizlere yardımcı olmaktayız. Standart bayrak ölçülerimizin dışında sizlerin mekânlarınıza göre talepte bulunacağınız her türlü alana uygun boyutta bayrak üretimi sağlamaktayız. Bayraklar konusunda titiz ve özenle çalışan firmamız sayesinde sizler de tüm milli duygularınızı rahatlıkla lanse edebileceksiniz. Bayrakların standart modellerine bire bir sadık kalınarak uygulanan işlemlerimiz ile bayraklarda hiçbir oynama yapılmamaktadır.



Yabancı Ülke BayraklarıYabancı Ülke Bayrakları


Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak istiyor musunuz?

Hakkımızda

Güven Bayrak 1995 yılında kurulan GÜVEN BAYRAK kendini sürekli yenileyerek Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Haber / Duyuru

Sayfamız Yayında!
Web sayfamız siz değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır.
Bizimle Paylaşın!
Öneri ve şikayetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Size daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

İletişim

  Email: info@guvenbayrak.com

  0532 251 43 52

  0533 749 82 66

  0212 225 31 29

Fevzi Çakmak Cd. Birlik Han No:9 K.2-3 ÇAĞLAYAN-İSTANBUL