Ürünlerimiz

Türk Bayrakları


Türk bayrakları özellikle resmi bayramlarda ve önemli günlerde en çok tercih edilen bayraktır. Uzun poster şeklinde olanlar, önemli günlerde kurumların, firmaların, şirketlerin binaları ve köprü gibi yerlere asılan Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile mükemmel bir uyum gösterir. 


Makam odalarında da Türk bayrakları mevcuttur. Yetkili kişiler ya masa üzerinde masa bayrak olarak ya da hemen arka kısımlarında direkli bir bayrak bulundurur. Neredeyse her odada artık bir Türk bayrağı mevcuttur. Türk şirketlerine ait binalarda, kamu kurum ve kuruluşları, valilik binaları ve yabancı ülkelerde bulunan konsoloslukların bina önlerinde göndere çekili bayraklar bulunmaktadır.


Cumhuriyet bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı gibi resmi bayramlarda ipe dizili olarak bayrak kullanılır ve direkler arasına asılarak asılır. Ayrıca çeşitli boyutlarda bulunan bayraklar evlerin ve iş yerlerinde de camlara ve kapılara asılmak suretiyle kullanıma hazırdır. Uzun sopalara geçirilmiş bayraklar ise insanların ellerinde bulunur ve günün anlam ve önemine büyük coşku katar. Okullarda ise pazartesi ve cuma günleri flama şeklinde olan bayraklar kullanılır.



Türk BayraklarıTürk Bayrakları


Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak istiyor musunuz?

Hakkımızda

Güven Bayrak 1995 yılında kurulan GÜVEN BAYRAK kendini sürekli yenileyerek Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Haber / Duyuru

Sayfamız Yayında!
Web sayfamız siz değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır.
Bizimle Paylaşın!
Öneri ve şikayetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Size daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

İletişim

  Email: info@guvenbayrak.com

  0532 251 43 52

  0533 749 82 66

  0212 225 31 29

Fevzi Çakmak Cd. Birlik Han No:9 K.2-3 ÇAĞLAYAN-İSTANBUL