Ürünlerimiz

Roll-Uplar


Roll-uplar reklam piyasası adına olmazsa olmaz grubunda yer alan malzemeler içerisinde yer alır. Roll-uplar hakkında bilgi sahibi olmayanlar için; genellikle stant türü şeklinde isimlendirilen ürünler olarak tanımlanabilir. Bu ürünlerin tam manası ile organizasyonlar ve fuarlar için dizayn edildiğini söylemek mümkün ve kesindir. Bununla beraber gösteriş içeren ve etkili bir reklamın yapılması için bu ürünlerden faydalanmak firmaya oldukça olumlu yönde yansıyacaktır. 


Roll- upların türleri ile beraber oldukça mühim bir görsellik içeren reklam vasıtasına ulaşmak kesin olacaktır. Bireylere sunulan bütün alternatifler ile beraber satış ve imalat işlemleri sunulmaktadır. Bunun sayesin de ise bireyin istemiş olduğu; ebat, boyut ve dizayn ile en nitelikli hizmetin sunulduğu söylemek doğru olacaktır. Mühim bir tanıtım unsuru içerisinde yer alan bu ürünlerin, ürünün ve şirketin reklamlarını yapmak adına oldukça idealdir. Göz alıcı ve gösteriş içeren bu stantlar sayesinde birey, rakipleri ile yarış halinde olacaktır. Bu stantların kullanılması ile en faydalı reklamcılık söz konusu olup, bireyin amacına uygun bir biçimde hazırlanmaktadır. Roll- uplar bu şekilde tanıtılabilir.


-----


Roll Up reklam sektörünün olmazsa olmaz malzemelerinden biridir. Genel olarak bir stant çeşidi olarak adlandırılan bu ürünler, tam anlamıyla fuar ve organizasyonlar için tasarlanmış diyebiliriz. Bunun yanı sıra etkili ve gösterişli bir reklam yapmak istiyorsanız bu ürünlerden yararlanabilirsiniz. Roll Up seçenekleri sayesinde oldukça önemli bir görsel reklam aracına kavuşmuş olacaksınız. Sizlere tüm seçeneklerimiz ile imalat ve satış işlemlerimizi sunmaktayız. Bu sayede hangi tasarımda ve ebatta olursa olsun sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Önemli bir tanıtım unsuru olan bu ürünler, firma ve ürününüzün reklamlarını yapmak için idealdir. Oldukça gösterişli ve göz alıcı olan bu stantlar ile rakiplerinizin önüne geçebileceksiniz.



Roll-UplarRoll-Uplar


Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak istiyor musunuz?

Hakkımızda

Güven Bayrak 1995 yılında kurulan GÜVEN BAYRAK kendini sürekli yenileyerek Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Haber / Duyuru

Sayfamız Yayında!
Web sayfamız siz değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır.
Bizimle Paylaşın!
Öneri ve şikayetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Size daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

İletişim

  Email: info@guvenbayrak.com

  0532 251 43 52

  0533 749 82 66

  0212 225 31 29

Fevzi Çakmak Cd. Birlik Han No:9 K.2-3 ÇAĞLAYAN-İSTANBUL