Ürünlerimiz

Atatürk Posteri


Milli bayramlar için yapılan hazırlıkların başınca Atatürk posterleri ile binaları süslemek gelmektedir. Milli bayramları Türk halkına armağan eden ülkemizin kurtarıcısına saygı göstermenin bir göstergesi olarak Atatürk posteri asılmaktadır. Bu posterlerin resmi kurumlara, iş yerlerine, okullara asılmaya müsait olan çeşitli büyüklükleri bulunmaktadır. Tüm binayı kaplayacak şekilde dev boyutta olan posterlerin yanı sıra küçük boyutlarda posterler de vardır. Atatürk’ün çeşitli resimlerine dayanarak yapılmış farklı seçenekler vardır.


Posterler kaliteli kumaştan yapılmış olan özel şekilde hazırlanmış baskı ile kalitesini göstermektedir. Bu şekilde her hangi bir renk solması veya bozulma olmadan uzun yıllar kullanıma uygun olmaktadır. Firmanın sitesinde tüm poster modelleri bulunmaktadır. Posterlerin boyutları ve özellikleri belirtilmektedir. Bu şekilde tek tıkla poster beğenip en kısa sürede sipariş etme imkanı bulunmaktadır. Güvenlik altyapısı olan firma sitesinde güvenli bir şekilde kredi kartı ile alışveriş imkanı bulunmaktadır. Garantili alışveriş yapma imkanı olan firma müşteri hizmetleri her konuda bilgi vermektedir. Sadece Atatürk posterleri değil popüler olan tüm temalarda bayrak ve posterler bulunmaktadır. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle hizmet verilmektedir.


-----


Atatürk posteri ağırlıklı olarak resmi törenlerde, milli bayramlarda, okul duvarlarında, resmi dairelerde, geçit törenlerinde sık sık kullanılmaktadır. Atatürk Poster İmalatı Ancak Türk halkının Atatürk’e duyduğu saygı ve sevgi nedeniyle Atatürk posterleri evlerdeki yerini almıştır. Hemen hemen her evde bir Atatürk posteri bulunmaktadır.  Atatürk posterleri özellikle mili bayramlarda kendini göstermektedir. Ata’sını anmak isteyen küçük, büyük, yaşlı herkes bayrağını alarak sokaklara dökülmektedir. Atatürk posterleri üreten firmamız sizlere hizmet sunarken daha kaliteli ürünler almanızı sağlamak için özel baskı yöntemleriyle hazırlanmış Atatürk posterlerini satışa sunmuştur. Firmamız vasıtasıyla kaliteli Atatürk posterlerini alabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Atatürk PosteriAtatürk Posteri


Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak istiyor musunuz?

Hakkımızda

Güven Bayrak 1995 yılında kurulan GÜVEN BAYRAK kendini sürekli yenileyerek Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Haber / Duyuru

Sayfamız Yayında!
Web sayfamız siz değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır.
Bizimle Paylaşın!
Öneri ve şikayetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Size daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.

İletişim

  Email: info@guvenbayrak.com

  0532 251 43 52

  0533 749 82 66

  0212 225 31 29

Fevzi Çakmak Cd. Birlik Han No:9 K.2-3 ÇAĞLAYAN-İSTANBUL